PRIVATUMO POLITIKA

Mes, Depresijos ir nerimo gydymo centras, UAB (toliau – mes arba duomenų valdytojas, arba bendrovė) Jūsų privatumą bei asmeninę informaciją laikome svarbiais, todėl Jūsų asmeninę informaciją tvarkome sąžiningai, atsakingai ir teisėtai, laikydamiesi šios privatumo politikos (toliau – Privatumo politika) bei teisės aktų, reglamentuojančių asmens duomenų saugumą, įskaitant ES bendrąjį duomenų apsaugos reglamentą (toliau – BDAR), Lietuvos Respublikos asmens teisinės apsaugos įstatymą, reikalavimų.

JŪSŲ KLAUSIMAI

Jei Jūs turite klausimų, susijusių su šia Privatumo politika ar Jūsų asmens duomenų apsauga, maloniai kviečiame kreiptis į mus šiais kontaktais:

Depresijos ir nerimo gydymo centras, UAB

Adresas korespondencijai: Vilniaus g. 4 -11, LT-01102 Vilnius

El. p.: info@depresijosgydymas.lt 

Mes vertiname Jūsų patarimus, nuomonę ir užklausas, todėl sieksime Jums atsakyti kuo greičiau.

PRIVATUMO POLITIKOS TAIKYMAS

Šioje Privatumo politikoje pateikiame svarbią informaciją, susijusią su Jūsų asmens duomenų tvarkymu, įskaitant informaciją apie tai, kokius asmens duomenis ir kokiu tikslu tvarkome, iš ko gauname ir kam galime juos perduoti, kiek laiko saugome, kokias teises Jūs, kaip duomenų subjektas, turite.

Privatumo politika yra aktuali Bendrovės interneto svetainės www.depresijosgydymas.lt (toliau – svetainė) lankytojams.

Jei Jūs kreipiatės į mus, registruojatės konsultacijai ar į mūsų organizuojamą renginį, tokiu būdu Jūs išreiškiate savo valią, kad mes su Jumis susisiektume dėl tokios užklausos ar registracijos.

Pateikdami svetainėje asmens duomenis, joje naršydami, susikurdami paskyrą, pirkdami, Jūs patvirtinate, kad susipažinote su šia Privatumo politika ir su tuo, kaip tvarkomi Jūsų asmens duomenys.

Visus duomenis mums pateikiate laisva valia. Jei Jūs tam tikrų asmens duomenų nepateiksite, gali būti, kad tam tikrų veiksmų mes negalėsime atlikti, pavyzdžiui negalėsime Jums suteikti konsultacijos, pristatyti prekių.

Privatumo politika netaikoma Jums naudojantis kitų asmenų interneto svetainėmis ar komunikacijos priemonėmis, pavyzdžiui:

  • Jums registruojantis konsultacijai ar į mūsų organizuojamus renginius iš svetainės būsite nukreipti į visitorify.com ar kitą registracijos sistemą,
  • Jums registruojantis konsultacijai ar į mūsų organizuojamus rengininius per socialinius tinklus, pavyzdžiui Facebook,
  • Jums užsakius konsultaciją nuotoliniu būdu, informuosime Jus apie nuotoliniu būdu vykdomai konsultacijai naudojamą įrankį, kurį valdo tretieji asmenys,
  • Jums užsiregistravus į nuotoliniu būdu organizuojamą renginį, informuosime Jus apie renginio transliacijai nuotoliniu būdu naudojamą įrankį, kurį valdo tretieji asmenys,
  • bendraujant su mumis trečiųjų asmenų sukurtomis komunikacijomis priemonėmis, pvz. Messenger.

Visuomet perskaitykite kitų paslaugų teikėjų privatumo pranešimus ir, kilus klausimams, tiesiogiai susisiekite su jais dėl Jūsų asmens duomenų naudojimo.

Mes galime retkarčiais atnaujinti šią Privatumo politiką, svetainėje paskelbdami naują Privatumo politikos redakciją. Prieš naršydami svetainėje Jūs turėtumėte pasitikrinti, ar esate susipažinę su aktualia Privatumo politikos versija.

IŠ KUR IR KOKIĄ INFORMACIJĄ APIE JUS GAUNAME

Paprastai Jūsų asmens duomenis mes gauname tiesiogiai iš Jūsų, kuomet Jūs lankotės svetainėje, susikuriate joje paskyrą ar, naudodamiesi elektroninėmis paslaugomis, joje apsiperkate, užsakote paslaugas.

Jums perkant svetainėje, šiuo tikslu mes gauname Jūsų vardą, pavardę, elektroninio pašto adresą, telefono numerį, atsiskaitomosios sąskaitos numerį, Jums mokant pavedimu ar nurodant sąskaitą, į kurią turi būti atliktas pinigų grąžinimas, bei adresą, kuriuo pageidaujate gauti prekes (išskyrus atvejus, kuomet pasirinksite prekių atsiėmimą iš paštomato ar mūsų fizinės parduotuvės Lietuvoje), IP adresą.

Jums perkant svetainėje, mes prekes/ paslaugas, prekių/ paslaugų kainą, nuolaidos sumą (jei taikoma) susiesime su Jumis, priskirsime Jūsų užsakymui numerį, kad galėtume tinkamai identifikuoti pirkimą ir jį susieti su Jumis. Mes galime tvarkyti Jūsų pirkimo svetainėje eilės numerį, siekdami pirmam ar paskesniam pirkimui suteikti nuolaidą pagal mūsų vidines nuolaidų teikimo tvarkas (jokiu būdu tai nereiškia mūsų įpareigojimo Jums teikti nuolaidas).

Jei Jūs įsigyjate dovanų kuponą, dovanų kuponui bus suteiktas numeris, kuris bus susietas su Jumis ar su dovanų kupone nurodytu asmeniu.

Mes taip pat galime gauti informaciją tiesiogiai iš Jūsų, kuomet:

  • Jūs sudarote sutartis su mumis savo vardu ar atstovaudami savo organizaciją,
  • bendraujate su mumis per socialinius tinklus ar tiesiog stebite mūsų veiklą socialiniuose tinkluose,
  • kreipiatės į mus įvairiais klausimais ir būdais (įskaitant bendravimą per socialinius tinklus, pokalbių programėles).

Jei Jūs dalyvaujate mūsų organizuojamuose renginiuose (išskyrus nuotoliniu būdu vykdomuose renginiuose), Jums sutikus, gali būti fiksuojamas Jūsų atvaizdas, Jūsų nuotrauka gali būti skelbiama socialiniuose tinkluose, žiniasklaidos priemonėse. Jei Jūsų nuotrauka skelbiama socialiniuose tinkluose, atsižvelgiant į socialinio tinklo naudojamas veidų atpažinimo priemones ir tai, kokią informaciją apie save esate pateikę socialiniuose tinkluose, atitinkamai gali būti nurodyti ir Jūsų vardas, pavardė, socialinio tinklo naudotojo vardas.

Informaciją apie Jus mes galime gauti netiesiogiai, iš kitų asmenų, jei kitas asmuo perka prekes/ užsako paslaugas mūsų svetainėje ir nurodo Jūsų, kaip prekių/ paslaugų gavėjo, asmens duomenis (tokius kaip vardą, pavardę, telefono numerį, adresą), mes galime gauti duomenis apie Jus iš organizacijų ir asmenų, kuriuos/ kurias atstovaujate.

Be to, netiesiogiai, iš kitų asmenų, taip pat galime gauti informaciją, kurią pateikėte registruodamiesi į mūsų organizacijos renginius ar konsultacijas, naudojantis trečiųjų asmenų registracijos sistemomis (pvz. www.visitorify.com) (įskaitant informaciją apie rezervacijų panaikinimus).

Jei Jūs mums pateikiate informaciją apie kitą asmenį, pavyzdžiui užsakydami prekes/ paslaugas/ dovanų kuponą kitam asmeniui, Jūs privalote tokį asmenį informuoti apie tai, kad jo asmens duomenis pateikėte mums, nurodydami, kad toks asmuo gali susipažinti su jo asmens duomenų tvarkymu šioje Privatumo politikoje, o kilus klausimams, – susisiekdamas su mumis. Pateikdami mums kito duomenų subjekto asmens duomenis, Jūs mums patvirtinate, kad duomenų subjektas buvo supažindintas su šia Privatumo politika, jo asmens duomenų tvarkymu ir dėl tokio tvarkymo Jūs esate teisiškai susitarę bei dėl tokio asmens duomenų tvarkymo duomenų subjektas sutiko.

KOKIAS TIKSLAIS TVARKOME JŪSŲ ASMENS DUOMENIS

Privatumo politikoje nurodytais tikslais Jūsų asmens duomenis mes tvarkome, kai mus tai daryti įpareigoja teisės aktai, sutartis su Jumis, mūsų teisėtas interesas, kai tvarkyti duomenis būtina, kad būtų apsaugoti gyvybiniai duomenų subjekto (Jūsų) interesai, ar jei esame gavę Jūsų sutikimą dėl asmens duomenų tvarkymo.

Paprastai mes Jūsų asmens duomenis tvarkome šiais tikslais:

  • suteikdami Jums paslaugas, parduodami užsakytas prekes,
  • administruodami, atsakydami į Jūsų užklausas ar siekdami išspręsti kilusias problemas,
  • vykdydami prekių grąžinimą, tam tikrais atvejais pinigų grąžinimus,
  • suteikdami Jums nuolaidas,
  • administruodami svetainę, siekdami pagerinti svetainės veikimą, kad Jūs galėtumėte lengvai ir patogiai rasti tai, ko ieškote joje,
  • sudarydami Jums galimybę susikurti paskyrą svetainėje,
  • tobulindami savo paslaugas ir vystydami veiklą,
  • vidaus administravimo,
  • buhalterinės apskaitos,
  • išieškodami ir administruodami skolas, pateikdami teisinius reikalavimus, siekdami jų įvykdymo ir gynimo, patys gindamiesi nuo ieškinių ir skundų,
  • komunikacijos,
  • vykdydami tiesioginę rinkodarą, teikdami informaciją apie mūsų veiklą,
  • gaudami Jūsų nuomonę (grįžtamąjį ryšį) apie mus.

SVEIKATOS DUOMENŲ TVARKYMAS

Atsižvelgiant į mūsų teikiamų paslaugų pobūdį, tuo atveju, kai Jums yra teikiamos konsultacijos, gali būti tvarkomi ir sveikatos duomenys. Sveikatos duomenų mes niekam neperduodame, išskyrus, jei tai būtų privaloma vykdant teisės aktų reikalavimus.

Teikdami Jums konsultacijas, mes galime trumpai aprašyti Jūsų kreipimosi priežastis, konsultacijos pobūdį, teikiamas pagalbos priemones, metodus, pasiektą rezultatą. Tokią informaciją mes saugosime, laikydamiesi visų BDAR ir kitų asmens duomenų apsaugą reguliuojančių teisės aktų reikalavimų.

Prašome tinkamai saugoti savo sveikatos duomenis ir nepateikti jų registruojantis į konsultaciją (įskaitant, kuomet pildoma informacija registruojantis į konsultaciją nuotoliniu būdu), teikiant užklausas svetainėje, per socialinius tinklus ar kitu būdu.

ASMENS Duomenų tvarkymas tiesioginės rinkodaros tikslu

Dėl asmens duomenų tvarkymo tiesioginės rinkodaros tikslu Jūsų prašome pateikti sutikimą. Jei sutikimo nepateiksite – šiuo tikslu Jūsų asmens duomenų netvarkysime. Sutikimą galėsite bet kuriuo metu atšaukti paspaudę atitinkamą prenumeratos atsisakymo nuorodą Jums siunčiamame pranešime arba kreipdamiesi į mus elektroniniu paštu info@depresijosgydymas.lt.

Tvarkydami Jūsų asmens duomenis tiesioginės rinkodaros tikslais, mes taip pat galime gauti informaciją apie tai, ar naujienlaiškis buvo perskaitytas: kada ir kiek kartų buvo atvertas jis ar jame esanti nuoroda.

Tiesioginės rinkodaros tikslais mes tvarkysime asmens duomenis ne ilgiau nei 3  metus nuo Jūsų sutikimo gavimo arba iki sutikimo atšaukimo, atsižvelgiant į tai, kas įvyksta anksčiau.

ASMENS DUOMENŲ SAUGOJIMO TERMINAS

Mes užtikriname, kad Jūsų asmens duomenys būtų tvarkomi ne ilgiau, negu reikia duomenų tvarkymo tikslams pasiekti, ne ilgiau nei tai numato teisės aktai.

Asmens duomenis, kurie bus surinkti pristatant Jūsų užsakytas prekes, mes saugosime užsakymo vykdymo metu ir 3 metus nuo paskutinio Jūsų užsakymo įvykdymo.

Asmens duomenis, kurie bus surinkti Jums dalyvaujant mūsų organizuojamame renginyje, saugosime laikotarpiu nuo registracijos į renginį momento iki renginio pabaigos bei 1 metus nuo renginio pabaigos. Jums sutikus, kad Jūsų nuotrauka iš renginio būtų skelbiama socialiniuose tinkluose, žiniasklaidoje Jūsų nuotrauka mūsų administruojamoje socialinio tinklo paskyroje bus saugoma 1 metus, o žiniasklaidos priemonėse – tiek, kiek yra numatyta žiniasklaidos priemonės valdytojo.

Pirminės konsultacijos metu užfiksuotus asmens duomenis saugosime 2 metus nuo konsultacijos dienos, o paskesnės konsultacijos metu užfiksuotus asmens duomenis – 10 metų nuo paskutinės konsultacijos.

Jei registruojatės į konsultaciją ar renginį, vykdomą nuotoliniu būdu, Jūsų asmens duomenų, įskaitant, vaizdo, pokalbio garso mes neįrašome ir jų nesaugome, tačiau įrašai gali būti atliekami ir saugomi įrankio, kuris naudojamas konsultacijai ar renginiui, valdytojo. Atkreipkite dėmesį į nuotoliniu būdu konsultacijai ar renginiui naudojamo įrankio nustatymus ir, jei reikia, pakeiskite juos, atsižvelgdami į savo preferencijas. Jei Jūs nuspręsite savo tikslais įrašyti nuotoliniu būdu vykdomą konsultaciją ar renginį, mes už tokį Jūsų pasirinkimą neatsakome. Iki konsultacijos ar renginio pradžios turėtumėte susipažinti su konferencijai ar renginiui naudojamo įrankio valdytojo privatumo politika, valdytojo nurodytais duomenų saugojimo terminais.

Asmens duomenų saugojimas gali būti ir ilgesnis nei numatyta šiame skyriuje, jei tokie  ilgesni terminai būtų būtini siekiant pateikti teisinius reikalavimus, apginti teisinius interesus, ar ilgesni saugojimo terminai būtų privalomi vykdant su dokumentų archyvavimu susijusius reikalavimus ar kitus teisės aktuose nustatytus reikalavimus.

ASMENS DUOMENŲ SAUGUMAS

Kadangi ypatingai vertiname Jūsų asmens duomenų saugumą, mes taikome tinkamas technines ir administracines priemones tam, kad mūsų surinkti asmens duomenys būtų apsaugoti nuo praradimo, neleistino naudojimo ir pakeitimų.

KONFIDENCIALUMAS

Jūsų asmens duomenų saugumas mums ypatingai svarbus, todėl visus asmens duomenis tvarkome griežtai laikydamiesi konfidencialumo principo. Naudodamiesi svetaine, registruodamiesi į konsultacijas ar renginius, Jūs taip pat privalote tinkamai saugoti savo asmens duomenis. Jei Jūs esate susikūrę paskyrą svetainėje, neperduokite savo prisijungimo duomenų kitiems asmenims. Jei Jūsų prisijungimo duomenys buvo pamesti ar neteisėtai pasisavinti, informuokite mus nedelsiant, kad mes galėtume užblokuoti Jūsų paskyrą.

Jei pastebėsime, kad Jūsų paskyra galimai naudojasi trečiasis asmuo, mes turime teisę apriboti Jūsų paskyros naudojimą. Tai padarę susisieksime su Jumis. Išsiaiškinę visas aplinkybes, arba ir toliau ribosime paskyros naudojimą, arba ją panaikinsime, arba atnaujinsime naudojimąsi ja.

KAM PERDUODAME JŪSŲ ASMENS DUOMENIS

Paprastai Jūsų asmens duomenimis mes nesidaliname su kitais asmenimis.

Tačiau tam, kad įvykdytume savo įsipareigojimus susijusius su konsultacijomis, renginiais, į kuriuos esate užsiregistravę Jūsų asmens duomenis galime perduoti specialistui, į kurio konsultaciją registravotės, asmenims, kurie ves atitinkamą renginį.

Kad galėtume Jums perduoti užsakytas prekes, pasirinkus pristatymą nurodytu adresu, asmens duomenis galime perduoti tretiesiems asmenims, kurie mums teikia prekių vežimo paslaugas.

Mes taip pat galime perduoti Jūsų asmens duomenis šiems gavėjams:

  • teisines paslaugas mums teikiantiems asmenims,
  • mokėjimo paslaugas mums teikiantiems asmenims,
  • registracijos į renginius/ konsultacijas sistemų valdytojams,
  • buhalterinės apskaitos paslaugas teikiantiems asmenims, auditoriams, kitiems konsultantams,
  • pasitelktiems duomenų tvarkytojams,
  • valstybės institucijoms, teisėsaugos įstaigoms bei kitiems asmenims Lietuvos Respublikos teisės aktų nustatyta tvarka.

Gavę Jūsų sutikimą asmens duomenis galėsime teikti ir kitiems asmenims.

Trečiosioms šalims galime suteikti statistinę informaciją apie svetainės lankytojus, tačiau ši informacija nebus naudojama jokiam atskiram lankytojui identifikuoti.

Jeigu Jūsų asmens duomenis atskleisime kitoms duomenų gavėjų grupėms nei nurodyta šioje Privatumo politikoje apie tai Jus informuosime ne vėliau kaip atskleidžiant duomenis pirmą kartą, išskyrus, jei tokią informaciją jau būsime pateikę Jums anksčiau.

Perduodami Jūsų asmens duomenis kitiems asmenims mes užtikriname perduodamų asmens duomenų saugumą.

JŪSŲ VYKDOMAS ASMENS DUOMENŲ PERDAVIMAS

Naudodamiesi pasirinktais socialiniais tinklais, Jūs galite perduoti savo asmens duomenis (pvz. svetainėje atlikto testo rezultatus, savo asmens duomenis, tokius kaip socialinio tinklo naudotojo identifikaciniai duomenys) Jūsų pasirinktiems asmenims ar asmenų grupei. Kadangi toks duomenų perdavimas vykdomas Jūsų iniciatyva bei per Jūsų pasirinktus socialinius tinklus (trečiuosius asmenis), mes neatsakome už tokį duomenų perdavimą. Kilus bet kokiems klausimams dėl Jūsų inicijuoto, vykdyto asmens duomenų perdavimo socialiniais tinklais, prašome kreiptis į atitinkamo socialinio tinklo valdytojus.

NEPILNAMEČIŲ APSAUGA

Svetaine naudotis bei registruotis į konsultacijas, renginius, pirkti svetainėje negali jaunesni nei 16 metų asmenys. Jei mes sužinosime, kad asmens duomenys buvo gauti iš jaunesnių nei 16 metų asmenų, tokius duomenis mes nedelsiant sunaikinsime, nebent gausime tėvų arba kitų teisėtų globėjų sutikimą asmens duomenų pateikimui.

Jei Jūs esate vaiko tėvai ar teisėti globėjai nedelsiant informuokite mus, jei manote, kad Jūsų vaikas pateikė mums savo asmens duomenis, kad mes galėtume tokius duomenis nedelsiant ištrinti.

ASMENS Duomenų tvarkytojai

Kad įvykdytume Jums savo įsipareigojimus, taip pat, kad užtikrintume bendrovės veiklą, galime pasitelkti duomenų tvarkytojus, kurie pagal mūsų nurodymus ir mūsų nustatyta apimtimi tvarkys asmens duomenis tiek, kiek tai yra būtina asmens duomenų tvarkymo tikslams pasiekti.

Pasirinkdami duomenų tvarkytojus, mes reikalaujame, kad duomenų tvarkytojai būtų įgyvendinę tinkamas organizacines ir technines saugumą užtikrinančias priemones, užtikrintų asmens duomenų saugumą ir konfidencialumą.

DUOMENŲ SUBJEKTO TEISĖS

Kaip duomenų subjektas Jūs turite šiame skyriuje toliau nurodytas teises.

Teisė žinoti (būti informuotam) apie savo asmens duomenų tvarkymą. Šią teisę galite realizuoti kreipdamiesi į mus Privatumo politikoje nurodytais kontaktais.

Jūs turite teisę susipažinti su tvarkomais asmens duomenimis ir kaip jie yra tvarkomi. Šią teise galite pasinaudoti kreipdamiesi į mus Privatumo politikoje nurodytais kontaktais. Jūsų prašymu, mes suteiksime informaciją iš kur gavome asmens duomenis, jų saugojimo laikotarpį, kokie asmens duomenys surinkti, kokiu tikslu tvarkomi bei kam teikiami.

Paprastai tokią informaciją mes Jums teiksime nemokamai, nebent Jūsų prašymai būtų akivaizdžiai nepagrįsti arba neproporcingi. Be to, jei Jūsų prašymai yra akivaizdžiai nepagrįsti arba neproporcingi mes turime teisę atsisakyti vykdyti Jūsų prašymą.

Jei savo prašyme nenurodysite informacijos pateikimo formos, informaciją Jums pateiksime tokia pat forma, kokia gautas prašymas.

Teisė prašyti ištaisyti asmens duomenis bei sustabdyti asmens duomenų tvarkymo veiksmus, nustačius, kad duomenys yra neteisingi, neišsamūs ar netikslūs.

Teisė reikalauti sunaikinti asmens duomenis arba apriboti duomenų tvarkymo veiksmus, nustačius, kad asmens duomenys yra tvarkomi neteisėtai arba nesąžiningai.

Teisė nesutikti, kad būtų tvarkomi asmens duomenys, išskyrus atvejus, kai šie asmens duomenys yra tvarkomi dėl mūsų ar trečiojo asmens teisėto intereso, jei Jūsų interesai nėra svarbesni.

Teisę atšaukti duotus sutikimus dėl duomenų tvarkymo Jūs galite įgyvendinti bet kada, kreipdamiesi į mus šioje Privatumo politikoje nurodytais kontaktais. Be to, sutikimą dėl asmens duomenų tvarkymo rinkodaros tikslu atšaukti galite ir paspaudę atitinkamą prenumeratos atsisakymo nuorodą, kuri pateikta Jums siųstame elektroniniame laiške.

Jūs galite prašyti ištrinti visus duomenis, kuriuos esame surinkę apie Jus ir tokiu būdu įgyvendinti teisę „būti pamirštam“. Jūs taip pat galite panaikinti savo paskyrą svetainėje ir tokiu būdu iš dalies įgyvendinti šią teisę. Tačiau tokiu atveju, mes negarantuojame, kad ši teisė bus pilnai įgyvendinta bei, kad panaikinus paskyrą visa informacija apie jus bus panaikinta. Dėl likusios informacijos panaikinimo, Jūs turite kreiptis į mus papildomai. Mes turime teisę atsisakyti tenkinti Jūsų prašymą „būti pamirštam“ teisės aktuose nustatytais atvejais.

Jūs turite teisę reikalauti, kad Jūsų pateikti asmens duomenys, jeigu jie tvarkomi sutikimo ar sutarties pagrindu, ir jeigu jie tvarkomi automatizuotomis priemonėmis, būtų persiųsti kitam duomenų valdytojui ar perduoti Jums susistemintu, įprastai naudojamu ir kompiuterio skaitomu formatu (t.y. „perkelti“), jeigu tai yra techniškai įmanoma.

Jūs turite teisę nesutikti, kad Jums būtų taikomas tik automatizuotas duomenų tvarkymas, įskaitant profiliavimą.

Jei mūsų vykdomo asmens duomenų tvarkymo teisėtumas Jums kelia abejonių ar Jūs nesate patenkinti susidariusios situacijos sprendimu, dėl tokio asmens duomenų tvarkymo turite teisę pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai (L. Sapiegos g. 17, Vilnius, el. pašto adresas ada@ada.lt, svetainė https://vdai.lrv.lt/) ar kompetentingam teismui. Skundą galite pateikti pats arba per tinkamai įgaliotą atstovą ar ne pelno įstaigą, organizaciją ar asociaciją, atitinkančią teisės aktuose nustatytus reikalavimus.

Jei mums pažeidus Jūsų, kaip duomenų subjekto teises, Jūs patirtumėte materialinę ar nematerialinę žalą, turite teisę į žalos atlyginimą.

Socialinės žiniasklaidos priemonės

Bendrovė yra sukūrusi ir valdo paskyras socialinės žiniasklaidos priemonėse, tokiose kaip Facebook. Visą informaciją, kurią Jūs  pateiksite socialinės žiniasklaidos priemonėse ar kuri gaunama Jums aplankius mūsų paskyras socialinės žiniasklaidos priemonėse, kontroliuoja socialinio tinklo valdytojas. Perskaitykite socialinio tinklo valdytojų privatumo pranešimus ir tiesiogiai susisiekite su jais dėl Jūsų asmens duomenų naudojimo.

Jums bendraujant per socialinį tinklą ar stebint mūsų įrašus, registruojantis į renginius ar konsultacijas, mes gauname informaciją apie Jus. Mūsų gaunamų duomenų apimtis priklauso nuo mūsų parinktų paskyros nustatymų, susitarimų su socialinio tinklo valdytoju dėl papildomų paslaugų užsakymo, socialinio tinklo valdytojo nustatytų slapukų.

Kaip turimų paskyrų administratorius mes parenkame atitinkamus nustatymus, tačiau socialinio tinklo valdytojas gali būti apribojęs galimybę keisti tam tikrus, esminius nustatymus ir tokiu būdu mes negalime įtakoti, kokią informaciją apie Jus rinks socialinio tinklo valdytojas. Pvz. net, jei Jūs tik žiūrite į mūsų pranešimus socialinės žiniasklaidos priemonėse, socialinio tinklo valdytojas gali gauti tam tikrą asmeninę informaciją, tokią kaip, kokiu galiniu įrenginiu Jūs naudojatės ir koks Jūsų IP adresas; ar, jei sutikote, kad Jūsų atvaizdas iš mūsų organizuojamo renginio būtų viešinamas per socialinius tinklus, Jūsų atvaizdas gali būti susietas su Jūsų vardu, pavarde, socialinio tinklo naudotojo vardu, o nuotrauką ištrynus iš mūsų paskyros, ji vis tiek gali būti prieinama viešai ar socialinio tinklo naudotojams.

SLAPUKAI

Svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Slapukų surinkta informacija leidžia užtikrinti patogesnį naršymą svetainėje, daugiau sužinoti apie svetainės naudotojų elgesį, analizuoti svetainės naudotojų elgesį, tendencijas, tobulinti svetainę.

Svetainėje naudojami slapukai

Būtinieji slapukai

Būtinuosius slapukus naudojame teisėto intereso pagrindu ir Jūsų sutikimo dėl tokių slapukų įrašymo neprašome. Svetainėje naudojami toliau nurodyti būtinieji slapukai:

wc_cart_hash_# – būtinasis, nuolatinis slapukas, būtinas prekių krepšelio veikimui.

wc_fragments_# – būtinasis, sesijos slapukas.

Statistiniai slapukai (Google Analytics slapukai)

_ga – statistinis Google Analytics slapukas, įrašomas 2 metų laikotarpiui, registruoja unikalų lankytojo identifikatorių, kuris naudojamas surinkti statistinę informaciją apie tai, kaip lankytojai naudoja interneto svetainę.

_gat – statistinis, sesijos Google Analytics slapukas, skirtas riboti užklausų kiekį.

_gid – statistinis Google Analytics slapukas, saugomas iki 1 dienos, registruoja unikalų lankytojo identifikatorių, kuris naudojamas surinkti statistinę informaciją apie tai, kaip lankytojai naudoja interneto svetainę.

Collect – statistinis, sesijos Google Analytics slapukas, siunčia Google Analytics informaciją apie lankytojo naudojamą įrenginį ir elgesį, renka informaciją apie lankytojų naudojamus įrenginius ir marketingo kanalus.

Kokia informacija renkama Google Analytics galite sužinoti čia https://support.google.com/analytics/answer/6318039?hl=en.

Reklaminiai slapukai (Facebook slapukai)

_fbp – Facebook slapukas, įrašomas 90 dienų laikotarpiui, renkantis informaciją apie vartotojų elgseną svetainėje ir yra naudojamas rinkodarai.

common/cavalry_endpoint.php – Facebook sesijos slapukas, renkantis duomenis apie lankytojus iš kelių svetainių, kad būtų galima pateikti aktualesnę reklamą, taip pat leidžiantis svetainei apriboti, kiek kartų lankytojui rodoma ta pati reklama.

Fr – Facebook slapukas, įrašomas 90 dienų laikotarpiui, leidžiantis Facebook rodyti trečiųjų šalių reklamą.

Tr – Facebook sesijos slapukas, kuris leidžia rodyti reklamas svetainės lankytojams pagal tai, kuriuose puslapiuose jie lankėsi, kokius produktus pirko.

Kiti slapukai

messenger_live_chat_https://depresijosgydymas.lt/_623015331057051_0 – neklasifikuojamas, nuolatinis Facebook slapukas.

Naudodami funkcinius, stebėjimo, reklaminius slapukus ir (ar) trečiosios šalies slapukus mes prašome Jūsų sutikimo. Jei Jūsų sutikimą jau gavome, ateityje pakartotinai naudojant tą patį slapuką tuo pačiu tikslu sutikimo dar kartą neprašysime. Jeigu nesutinkate, kad į Jūsų kompiuterį ar į kitą galinį įrenginį būtų įrašomi slapukai, Jūs galite pakeisti savo nuotoliniu būdo naršyklės nustatymus ir išjungti visus slapukus arba įjungti / išjungti juos po vieną.

Atkreipiame dėmesį, kad kai kuriais atvejais pakeitus slapukų nustatymą, tai gali sulėtinti naršymo internetu spartą, apriboti svetainės funkcijų veikimą arba blokuoti prieigą prie svetainės. Norėdami daugiau sužinoti apie tai, kaip tvarkyti, pašalinti, įrašyti slapukus, apsilankykite Jūsų naudojamos naršyklės interneto svetainėje.

Svetainėje yra nuorodos į kitas svetaines, kurios taip pat gali naudoti slapukus, tačiau tokie slapukai čia neapibūdinti.

Paskutinį kartą Privatumo politika atnaujinta 2020 m. [__].